Hinner inte med

Veckorna går i en rasande fart och helgerna ännu fortare, skulle behöva fler timmar på dygnet!Sundsvall 1.20 söndag

Har glömt berätta om söndagens klass i Sundsvall. Vi red vår första 1.20 tillsammans och det hade knappast kunnat gå bättre 😊 han hoppade riktigt fint, lite mer taggad än igår men kunde trots det hitta en bra galopp hela banan runt och var felfria i mål! 
Jag är så himla glad över min fina fina häst ❤️ 

http://youtu.be/-7Ag_vJ_Tak
Sundsvall lördag 1.10

Han skötte sig riktigt bra idag, inte alls så vild utan reglerbar och städat. Fick till och med vara på honom lite för att känna att han var med. Hade ju dock utrustat honom med proppar i öronen och luva samt ett litet babypelham med ledad myler-mundel. 

Det tog några språng på framhoppningen innan han började hoppa bra. Jag har fortfarande inte vant mig helt vid hans stora galopp utan det blir emellanåt då att när jag tycker att jag ligger bra så kommer jag ändå lite intill :) 

Han kändes väldigt bra på banan, han hoppade väl men "lagom". Hinderna kom ganska snabbt ur svängarna men vi lyckades flyta på bra och jag kunde lösa det framåt. Fick ruggigt trångt på en linje men det gick bra tack vare hans försiktighet. I omhoppningen blev han lite stark och i framvikt, blev lite platt och fick ett nerslag. 0-4 fel slutade vi på men är väldigt nöjd med honom och rundan! 
Nu laddar vi om till 1.20 :)

Destination Sundsvall

Hade som tur var hunnit packa ihop det mesta på fredagkvällen så jag behövde inte kliva upp okristligt tidigt i morse och hade för en gångs skull planerat min tid ganska bra så jag slapp stressa allt för mycket. 
Lilleman fick jogga lite i pessoalongen på morgonen för att rasta av sig lite. Tyvärr hade ridbana frusit på lite så jag vi fick nöja oss med trav.
Tänkte även rida honom en sväng när vi kommer fram till tävlingsplatsen så han inte är alltför vild när vi ska Starta senare ikväll.

Är nu på rull i bussen med nästan hela familjen Brändström/Tegström och hästarna verkar åka bra. 
Hemmatävling 23/2-14

Lilleman fick starta tävlingssäsongen med en 1.10 klass hemma på Hippologum och det gjorde han med bravur. Dock var han mer vild än tam från det att jag satt upp tills att jag kom in på banan. Taggad till 1000 (hästen alltså) så fick jag försöka hålla mig ur vägen för de andra på framhoppningen då han var överallt på samma gång.
Men jösses vad han hoppade!! Han har nog aldrig känts så fin på banan och jag är faktiskt nöjd med min ridning. En grön rosett och en 5:e plats blev resultatet :)RSS 2.0